Events


17 december 2017 Alternatieve Kersthappening Eksaarde
Op zondag 17 december 2017 hield de vzw Gezôarse Feesten hun jaarlijkse drukbezochte alternatieve Kersthappening/Kerstmarkt in Eksaarde (Lokeren). Op deze (h)eerlijke succesvolle kerstmarkt treden enkel creatievelingen naar buiten met hun eigen kunstwerken. Ook natuurverenigingen, vredelievende en milieuvriendelijke organisaties doen mee. De hele dag waren er ook optredens en activiteiten ten bate van Music for LIfe. Ik had een stand in Het Uilennestje met ingekaderde werkjes textielkunst. Noteer alvast de nieuwe afspraak: december 2018!

 

 

2 tot en met 10 december  2017 najaarstentoonstelling OC De Statie Stekene
Ik toonde enkele nieuwe werken tijdens de najaarstentoonstelling van de kunstenaarsvereniging ARTificium vzw in Ontmoetingscentrum De Statie in Stekene. Tijdens de vernissage speelde het gitaristenduo Leo en Jean drie nummers uit hun programma ‘Luchtige Liedjes’.

 

 

8 tot en met 29 oktober 2017 ART-MIX tentoonstelling Gemeentemuseum Temse
ARTificium vzw organiseerde een multidisciplinaire groepstentoonstelling in het Gemeentemuseum, Kasteelstraat 16 te Temse. Ik nam hieraan deel met zes werken textielkunst. 

6 augustus 2017 Kunst Montmartre in Hof ter Saksen
Op zondag 6 augustus stond ik met een stand op het Kunst Montmartre festival in het park van Hof ter Saksen te Beveren. Een mooie dag!

 

 

24 juni 2017 Kunst op het Perron in Stekene
Op 24 en 25 juni organiseerde kunstenaarsvereniging ARTificium voor de zesde keer ‘Kunst op het Perron’, een tweedaags multidisciplinair openlucht kunstenfestival op de Spoorzate, achter OC De Statie in Stekene. Op zaterdag stelde ik enkele textielwerken tentoon; Leo Elsen en Jean Wauters traden op tijdens het vrij podium.

 

 

Textiel Festival in en rond de Weerribben (Nederland – N.W. Overijssel)
9, 10 en 11 juni 2017 werd het 3 dagen genieten van mooi textielwerk: een exposantenroute langs verschillende locaties in en rondom Oldemarkt, een markt met 100 kramen rondom het Marktplein, een modeshow, workshops,… Kortom, veel spektakel op het gebied van quilten, vilten, breien, haken, borduren, weven, spinnen en een mix daarvan. Ik vertegenwoordigde Vlaanderen en exposeerde enkele werken in de Landwinkel Waterbuffelfarm in Oldemarkt. Ruim 300 geïnteresseerden bezochten tijdens het festival deze locatie, een succes!

 

 

Groepstentoonstelling Dacca-loft
In april-mei 2016 vond er in het kader van de Week van de Amateurskunsten een groepstentoonstelling plaats in de Dacca-loft te Temse. Ik nam hieraan deel met zes textielwerken. Klik op deze link voor een korte fotomontage van de voorbereidingen en de vernissage: groepstentoonstelling Dacca loft 2016