Events

 

8 tot en met 29 oktober ART-MIX tentoonstelling Gemeentemuseum Temse
ARTificium vzw organiseert een multidisciplinaire groepstentoonstelling in het Gemeentemuseum, Kasteelstraat 16 te Temse. Ik neem hieraan deel met zes werken textielkunst. De openingstijden van de tentoonstelling zijn: zaterdag van 14 tot 18 uur, zondag van 10 tot 12 en van 14 tot 18 uur. Ik zal zelf aanwezig zijn op zondagnamiddag 22 oktober en zondagnamiddag 29 oktober van 14 tot 17 uur. De toegang is gratis. 

6 augustus 2017 Kunst Montmartre in Hof ter Saksen
Op zondag 6 augustus stond ik met een stand op het Kunst Montmartre festival in het park van Hof ter Saksen te Beveren. Een mooie dag!

 

 

24 juni 2017 Kunst op het Perron in Stekene
Op 24 en 25 juni organiseerde kunstenaarsvereniging ARTificium voor de zesde keer ‘Kunst op het Perron’, een tweedaags multidisciplinair openlucht kunstenfestival op de Spoorzate, achter OC De Statie in Stekene. Op zaterdag stelde ik enkele textielwerken tentoon; Leo Elsen en Jean Wauters traden op tijdens het vrij podium.

 

 

Textiel Festival in en rond de Weerribben (Nederland – N.W. Overijssel)
9, 10 en 11 juni 2017 werd het 3 dagen genieten van mooi textielwerk: een exposantenroute langs verschillende locaties in en rondom Oldemarkt, een markt met 100 kramen rondom het Marktplein, een modeshow, workshops,… Kortom, veel spektakel op het gebied van quilten, vilten, breien, haken, borduren, weven, spinnen en een mix daarvan. Ik vertegenwoordigde Vlaanderen en exposeerde enkele werken in de Landwinkel Waterbuffelfarm in Oldemarkt. Ruim 300 geïnteresseerden bezochten tijdens het festival deze locatie, een succes!

 

 

Groepstentoonstelling Dacca-loft
In april-mei 2016 vond er in het kader van de Week van de Amateurskunsten een groepstentoonstelling plaats in de Dacca-loft te Temse. Ik nam hieraan deel met zes textielwerken. Klik op deze link voor een korte fotomontage van de voorbereidingen en de vernissage: groepstentoonstelling Dacca loft 2016