Events

7 tot en met 29 oktober 2017 groepstentoonstelling Gemeentemuseum Temse

Kunstenaarsvereniging ARTificium vzw organiseert van 7 tot en met 29 oktober 2017 een groepstentoonstelling voor enkele van haar leden in het Gemeentelijk Museum, Kasteelstraat 16 te Temse. Ik neem hieraan deel met textielkunst. De openingstijden van de tentoonstelling zijn: zaterdag van 14 tot 18 uur, zondag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur. De toegang is gratis.

 

Artistiek Textielatelier

Vormingplus Waas-en-Dender organiseert tweewekelijks op woensdagnamiddag vanaf 15 september 2017 een artistiek textielatelier te Sint-Niklaas. Tweemaal per maand komen deelnemers samen op vrijwillige basis om hun creativiteit te verkennen met textiele materialen. Technieken en ervaringen worden doorgegeven aan elkaar. Inspirerend gezelschap met gevarieerde kennis om te delen en te vermenigvuldigen!

Info en inschrijvingen: https://www.vormingpluswd.be/

 

6 augustus 2017 Kunst Montmartre in Hof ter Saksen

Op zondag 6 augustus stond ik met een stand op het Kunst Montmartre festival in het park van Hof ter Saksen te Beveren. Een mooie dag!

 

Textiel Festival in en rond de Weerribben (Nederland – N.W. Overijssel)

9, 10 en 11 juni 2017 werd het 3 dagen genieten van mooi textielwerk: een exposantenroute langs verschillende locaties in en rondom Oldemarkt, een markt met 100 kramen rondom het Marktplein, een modeshow, workshops,… Kortom, veel spektakel op het gebied van quilten, vilten, breien, haken, borduren, weven, spinnen en een mix daarvan. Ik vertegenwoordigde Vlaanderen en exposeerde enkele werken in de Landwinkel Waterbuffelfarm in Oldemarkt. Ruim 300 geïnteresseerden bezochten tijdens het festival deze locatie, een succes!

 

Groepstentoonstelling Dacca-loft

In april-mei 2016 vond er in het kader van de Week van de Amateurskunsten een groepstentoonstelling plaats in de Dacca-loft te Temse. Ik nam hieraan deel met zes textielwerken. Klik op deze link voor een korte fotomontage van de voorbereidingen en de vernissage: groepstentoonstelling Dacca loft 2016